ingrediencie
- 500 g malých cherry paradajok
- 1 bageta alebo chlieb na bruschettu
- 2 strúčiky cesnaku
- 3 lyžice olivového oleja
- Soľ a čierne korenie podľa chuti
- Čerstvá bazalka na ozdobenie
Obrázok a recept vytvorený pomocou AI.
Paradajková bruschetta
Osviežujúce predjedlo, ktoré kombinuje chrumkavý chlieb, zrelé paradajky, cesnak a bazalku. Skvelé ako ľahký snack alebo začiatok letnej večere.
POSTUP
- Paradajky umyte a nakrájajte na malé kúsky.
- Na toastový chlieb pridajte rozotretý cesnak a olivový olej.
- Chlieb opečte na panvici alebo v rúre do chrumkava.
- Na opečený chlieb položte nakrájané paradajky.
- Ozdobte čerstvou bazalkou a dochuťte soľou a čiernym korením.
- Podávajte ako predjedlo alebo ľahký snack.