Sledujte nás

Gazpacho predjedlo

ingrediencie

  • 1 miska paradajok
  • 1 uhorka
  • 2 zelené papriky
  • 1/4 lyžičky cesnakového prášku
  • 1 1/2 šálky paradajkovej omáčky
  • 1 1/2 šálky vody
  • 3 lyžice červeného vínného octu
  • 2 lyžice rastlinného oleja
  • 1/4 lyžičky čierneho korenia

Převzaté z Myplate.gov

Obrázok vytvorený pomocou AI.

Gazpacho predjedlo

V horúcich letných dňoch si každý rád dopraje ľahké a osviežujúce jedlá. Táto gazpacho polievka s paradajkami je skvelým doplnkom k obedu alebo večeri. Pripravte si tento recept a vychutnajte si svieži a chutný spôsob, ako doplniť svoje jedlo o ľahký letný pokrm.

Postup

  1. Paradajky, uhorku a papriku nakrájajte na veľmi malé kúsky.
  2. Všetky ingrediencie vložte do veľkej misy a dobre premiešajte.
  3. Pred podávaním nechajte 1 až 2 hodiny vychladiť v chladničke.

Výživové hodnoty na porciu:

  • Kalórie: 90 kcal
  • Tuky: 6 g
  • Sacharidy: 9 g
  • Bielkoviny: 2 g

DOBRÚ CHUŤ!